Як приготувати ароматний і свіжий мартіні: три приголомшливих рецепти

Три найбільш актуальних рецепти мартіні для справжніх поціновувачів хороших напоїв

Бармени по всьому світу шукають нові підходи до приготування більш свіжого і ароматного мартіні. Вони підстилають базу джин-вермут з ремісничими духами і аперитивами. Готові спробувати нову тенденцію? Пропонуємо вам ознайомитись з трьома найбільш актуальними рецептами мартіні.

Ipswitch

Названий на честь 1920-х років, цей мартіні від Denver's Death & Company, ультра-сухий, з дозою ботанічних ароматів завдяки патагонскому духу Träkál. Цей напій готують наступним чином:

1 1⁄2 унції плімутського джина;

Träkál - 1⁄2 унції;

Коки Американо - 3⁄4 унції;

1 чайна ложка Suze;

1⁄2 ч. л. Сен-Жермен;

1⁄2 унції води.

Змішайте інгредієнти в стакані і додайте льоду. Розмішайте і процідіть в стакан. Роздушіть лимонну цедру над напоєм.

Billy Sunday's Gibson

Gibson - це мартіні з маринованою цибулею замість оливок. В цьому варіанті із чиказького бару Billy Sunday використовуються нотки ялівцю джипа Sipsmith для доповнення альпійського характеру аперитивного вина Tempus Fugit quinquina. Готується за наступним рецептом:

1 1⁄2 унції Bols Genever;

1⁄2 унції Sipsmith gin;

Tempus Fugit Kina L Aéro d'or, 3-4 унції;

1⁄4 унції коктейльно-цибульного соку.

Змішайте інгредієнти в стакані і залийте льодом. Злегка взбовтніть. Вичавіть лимонну цедру на напій. Прикрасьте перловою цибулею.

Devil Winds

Для приготування цього напою необхідно:

City of London gin - 1 унція;

St. George Terroir gin - 1⁄2 унції;

Dolin Rouge - 1 1⁄2 унції;

Cocchi Storico Vermouth di Torino - 1 1⁄2 унції;

Cappelletti Amaro Sfumato Rabarbaro - 1⁄4 унції.

Змішайте інгредієнти в стакані і залийте льодом. Перемішайте, потім процідіть в старомодну склянку. Вичавіть над склянкою лимон.

Ймовірно, тільки справжні поціновувачі зможуть до кінця розібратися в тому, як приготувати хороший мартіні в домашніх умовах. Тим, хто не наділений такими знаннями, видання "Коментарі" розповість, як приготувати глінтвейн.