Рубрики
МЕНЮ
Павел Зинченко
Бармени по всьому світу шукають нові підходи до приготування більш свіжого і ароматного мартіні. Вони підстилають базу джин-вермут з ремісничими духами і аперитивами. Готові спробувати нову тенденцію? Пропонуємо вам ознайомитись з трьома найбільш актуальними рецептами мартіні.
Ipswitch
Названий на честь 1920-х років, цей мартіні від Denver's Death & Company, ультра-сухий, з дозою ботанічних ароматів завдяки патагонскому духу Träkál. Цей напій готують наступним чином:
1 1⁄2 унції плімутського джина;
Träkál — 1⁄2 унції;
Коки Американо — 3⁄4 унції;
1 чайна ложка Suze;
1⁄2 ч. л. Сен-Жермен;
1⁄2 унції води.
Змішайте інгредієнти в стакані і додайте льоду. Розмішайте і процідіть в стакан. Роздушіть лимонну цедру над напоєм.
Billy Sunday's Gibson
Gibson — це мартіні з маринованою цибулею замість оливок. В цьому варіанті із чиказького бару Billy Sunday використовуються нотки ялівцю джипа Sipsmith для доповнення альпійського характеру аперитивного вина Tempus Fugit quinquina. Готується за наступним рецептом:
1 1⁄2 унції Bols Genever;
1⁄2 унції Sipsmith gin;
Tempus Fugit Kina L Aéro d'or, 3-4 унції;
1⁄4 унції коктейльно-цибульного соку.
Змішайте інгредієнти в стакані і залийте льодом. Злегка взбовтніть. Вичавіть лимонну цедру на напій. Прикрасьте перловою цибулею.
Devil Winds
Для приготування цього напою необхідно:
City of London gin - 1 унція;
St. George Terroir gin — 1⁄2 унції;
Dolin Rouge - 1 1⁄2 унції;
Cocchi Storico Vermouth di Torino - 1 1⁄2 унції;
Cappelletti Amaro Sfumato Rabarbaro — 1⁄4 унції.
Змішайте інгредієнти в стакані і залийте льодом. Перемішайте, потім процідіть в старомодну склянку. Вичавіть над склянкою лимон.
Ймовірно, тільки справжні поціновувачі зможуть до кінця розібратися в тому, як приготувати хороший мартіні в домашніх умовах. Тим, хто не наділений такими знаннями, видання "Коментарі" розповість, як приготувати глінтвейн.
Новини партнерів
Новини