Головна Новини Чоловік вино і напої Чому спортсменам необхідно вживати пиво
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому спортсменам необхідно вживати пиво

Після тренування не буде зайвим перехилити склянку або дві хмільного напою

3 березня 2020, 12:35 comments23982
Поділіться публікацією:
Чому спортсменам необхідно вживати пиво

Чи сумісні пиво і тренування? Це питання хвилює розум багатьох чоловіків. Деякі спортсмени не бачать нічого поганого в тому, щоб випити пива після важкого тренування. Але є і прихильники повної тверезості, коли мова йде про спортивний спосіб життя.

Ймовірно, правда десь посередині. Але сьогодні ми трохи потішимо любителів пива інформацією про його корисний вплив на спортсменів.

Пиво і спорт

Є незаперечна зв'язок між спортом і пивними барильцями. Дослідження показують, що чим важче спортсмени тренуються, тим більше вони схильні до вживання алкоголю. Забудемо про вуглеводи та калорії. Є інші причини, через які спортсмени люблять перехилити після тренування кухоль або два. Пиво зменшує біль у м'язах, відновлює втрачену в процес тренування рідину і оберігає від каменів у нирках. Саме тому спортсмени не просто мають право, але й зобов'язані іноді перекидати стаканчик.

Пиво не зневоднює вас

Пийте помірно. Вчені поки не публікували досліджень про те, що пиво — ідеальний напій для відновлення. Але саме воно найкраще врятує вас від зневоднення після тренування. Дослідження 2015-го року в "Журналі Міжнародного Спортивного Товариства" обрало групу з 16 спортсменів-чоловіків. Одні пили після важкого тренування мінеральну воду, інші — пиво і мінеральну воду. Особливих відмінностей в їх рівні гідратації виявлено не було. Дослідження 2015-го року в "Міжнародному Журналі Спортивного Харчування та Метаболізму" з'ясувало, що легке пиво з додаванням натрію допомагає більш ефективно відновити нестачу рідини після тренування.

Це антивозбуждающий напій

Ще одне очко на користь любителів хмелю: крім того, що він робить пиво таким смачним, дослідження 2009-го року в журналі "Molecular Nutrition and Food Research" вказало, що хміль зменшує гостре збудження в досліджуваних суб'єктів. Дослідження 2006-го року в "Planta Medica" з'ясувало, що хміль працює схоже з традиційними COX-2-інгібіторами, таблетками проти порушення.

У будь-якому випадку, коли мова йде про алкоголь — необхідно знати міру. Випити пивка після важкого тренування — це не трагедія. Але це може перерости в серйозну проблему, якщо стане звичкою. І запам'ятайте — краще утриматися від вживання алкоголю, коли мова йде про підготовку до серйозних змагань. Також видання "Коментарі" розповість про три найдавніших рецепти пива.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://wefit.ru/beer/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!