Головна Новини Чоловік вино і напої Які алкогольні напої сприяють схудненню
commentss НОВИНИ Всі новини

Які алкогольні напої сприяють схудненню

Мексиканські вчені заявили, що в помірних дозах текіла може допомогти людині схуднути

5 березня 2020, 16:09 comments4334
Поділіться публікацією:
Які алкогольні напої сприяють схудненню

Якщо ви вирішили схуднути, то вам потрібен не спортзал, а чарка текіли. У помірних дозах цей напій буде сприяти схудненню, оскільки містить інгредієнт, який допомагає ефективно стимулювати процеси по спалюванню жиру. У свій час до такого висновку прийшли співробітники Університету Гвадалахари в Мексиці.

Мексиканці з'ясували, що блакитна агава, яка є головним компонентом текіли, сприяє ефективному зниженню надлишку жиру, а вживання цього напою прискорить процес схуднення.

Вчені також звернули увагу, що блакитна агава багата сполуками і мікроелементами, які підвищують ефективність медичних препаратів в гастроентерології для боротьби з хворобою Крона і колітом.

За результатами свого наукового дослідження, мексиканські вчені назвали текілу в помірних кількостях “еліксиром стрункості“. Також вони заявили, що дієта на основі цього алкогольного напою має перспективи.

Веселе може вийти схуднення. Все ж намагайтеся не захоплюватися. Швидке схуднення — це добре, але не варте того, щоб ставати аж надто великим поціновувачем алкогольних напоїв. Також видання "Коментарі" розповість, чим небезпечні слабоалкогольні напої.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!