Головна Новини Чоловік вино і напої Алкогольні напої, які прийшли до нас з "Гри престолів"
commentss НОВИНИ Всі новини

Алкогольні напої, які прийшли до нас з "Гри престолів"

Ентузіасти представили відразу декілька напоїв, які вживалися персонажами популярного всесвіту

10 березня 2020, 12:17 comments5087
Поділіться публікацією:
Алкогольні напої, які прийшли до нас з "Гри престолів"

Головні персонажі "Гри престолів" випивали за будь-якоъ зручноъ нагоди. На Півночі розважалися постійним вживанням пива, південці воліли різні вина. Багато фанатів популярного серіалу задавалися питанням — а які вони, алкогольні напої Вестероса? Сьогодні ми відповімо вам на це питання.

Віскі з "Гри престолів"

gTiVD514daGr5Tys8nmYXm40O.jpg

Група експертів-блендерів Джоні Уокер і Джордж Харпер розробили віскі, який вони присвятили білим ходакам. Цей напій слід подавати з холодильника. Його смакова гамма включає карамель і ваніль, нотки червоних ягід і фруктів, а також особливих солодів Кардху і Клинлиш, які виробляються на півночі Шотландії. Зими в тих краях не особливо відрізняються від тих, які доводилося переживати воїнам Нічної Варти.

Вино з "Гри престолів"

fe4UBWqUBuUC8RLtVBMUGbpXn.jpg

Фанати "Гри престолів" також створили вино, яке буде нагадувати їм про події улюбленого серіалу. Винороб Барді Кабрал поставив перед собою цікаву мету: створити вино, яке вживали мешканці Дорна. Він перечитав популярний роман кілька разів і переглянув всі сезони серіалу, щоб зрозуміти, яке вино там могло б вийти. Сомельє запевняє, що напій може похвалитися яскравою палітрою спецій, інтенсивним кольором і міцним смаком з фруктовими нотками.

Пиво з "Гри престолів"

dk-agFsRu9tSm3DNGe-G1x3--.jpg

А ось пивоварня Ommegang пішла своїм шляхом і уклала договір з HBO, маючи намір створити ексклюзивне пиво “Гра престолів“. Напій буде носити назву King in the North, з лімітованим тиражем. Він представлятиме собою імперський стаут (міцне темне пиво) і буде розливатися в пляшки об'ємом 0,75 літрів.

Вам залишається лише вирішити, чому ви віддаєте перевагу — витонченості напоїв Півдня чи простоті і міцності алкоголю з Півночі. Також видання "Коментарі" розповість про три найдавніших рецепти пива.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!