Рубрики
МЕНЮ
Павел Зинченко
Що може бути краще кухля пива в компанії з хорошим шматком м'яса? Така трапеза дозволить добре відпочити навіть після самого важкого дня. У тому, що ти вибереш собі гарне пиво, ми не сумніваємося. А от щодо хорошого м'яса тобі точно не завадить кілька порад.
Бастурма
Береш яловичу вирізку, солиш, кладеш під прес. Це необхідно, щоб прибрати зайву вологу з м'яса. Потім м'ясо потрібно натерти спеціями і покласти в ємність з сумішшю з приправ (наприклад, чорний і червоний перець, часник). Потім м'ясо підвішуєш на вулиці. Чи можна вчинити професійно та придбати спеціальну шафу для сушіння.
Пиколини
Це маленькі сирокопчені ковбаси. Вони містять безліч білків та жирів, а також практично не мають вуглеводів. Так що така закуска чудово підійде не тільки для шанувальників пива, але і тим, хто не п'є пінного зовсім і прихильний до силових тренувань.
Хамон
Справжній хамон виробляють тільки в Іспанії, і тільки з задніх ніг свиней. Але справа не тільки в цьому. Свиней відгодовують тільки фуражним зерном і жолудями. Все залежить від того, який саме вид хамона з них планують готувати. Сушать хамон від шести до 36-ти місяців у спеціальних умовах. Цим пояснюється його величезна ціна.
Смажений бекон
Сама проста закуска до пива. Береш шматок засоленої свинини і просто обжарюєш його на сковороді. Така страва відмінно поєднується з будь-яким пивом.
Тепер затишний вечір перед екраном телевізора тобі забезпечений. Якщо перед цим ти ще й від душі потренувався — відпочинок буде в сто разів приємнішим. Також видання "Коментарі" розповість про алкогольні напої, які прийшли до нас з "Гри престолів".
Новини партнерів
Новини