Головна Новини Чоловік вино і напої Яке м'ясо буде хорошим супутником для кухля пива
commentss НОВИНИ Всі новини

Яке м'ясо буде хорошим супутником для кухля пива

Чотири види м'яса, які неодмінно повинні бути на столі під час посиденьок за кухлем пива

11 березня 2020, 16:04 comments3300
Поділіться публікацією:
Яке м'ясо буде хорошим супутником для кухля пива

Що може бути краще кухля пива в компанії з хорошим шматком м'яса? Така трапеза дозволить добре відпочити навіть після самого важкого дня. У тому, що ти вибереш собі гарне пиво, ми не сумніваємося. А от щодо хорошого м'яса тобі точно не завадить кілька порад.

Бастурма

dVK4HYtCtNoSkaTaoWT4uGbHG.jpg

Береш яловичу вирізку, солиш, кладеш під прес. Це необхідно, щоб прибрати зайву вологу з м'яса. Потім м'ясо потрібно натерти спеціями і покласти в ємність з сумішшю з приправ (наприклад, чорний і червоний перець, часник). Потім м'ясо підвішуєш на вулиці. Чи можна вчинити професійно та придбати спеціальну шафу для сушіння.

Пиколини

dXY9ybeuUTGNq2ATmxZbcTdM0.jpg

Це маленькі сирокопчені ковбаси. Вони містять безліч білків та жирів, а також практично не мають вуглеводів. Так що така закуска чудово підійде не тільки для шанувальників пива, але і тим, хто не п'є пінного зовсім і прихильний до силових тренувань.

Хамон

FtNEhVwlpgGwOnVRraEZqoU-9.jpg

Справжній хамон виробляють тільки в Іспанії, і тільки з задніх ніг свиней. Але справа не тільки в цьому. Свиней відгодовують тільки фуражним зерном і жолудями. Все залежить від того, який саме вид хамона з них планують готувати. Сушать хамон від шести до 36-ти місяців у спеціальних умовах. Цим пояснюється його величезна ціна.

Смажений бекон

-AiqNlxSfUeiS-xTO474FcHdt.jpg

Сама проста закуска до пива. Береш шматок засоленої свинини і просто обжарюєш його на сковороді. Така страва відмінно поєднується з будь-яким пивом.

Тепер затишний вечір перед екраном телевізора тобі забезпечений. Якщо перед цим ти ще й від душі потренувався — відпочинок буде в сто разів приємнішим. Також видання "Коментарі" розповість про алкогольні напої, які прийшли до нас з "Гри престолів".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!