Рубрики
МЕНЮ
Павел Зинченко
Як правило, людям просто лінь чекати, поки пиво остудиться і вони вживають його теплим. Але є дієвий спосіб, який дозволить прискорити процес охолодження і отримати від напою значно більше задоволення.
Дістаньте металеву каструлю і друшляк (до слова, ці предмети можна зберігати в холодильнику). Наповніть друшляк кубиками
льоду з морозилки. Поставте його на каструлю.
Як можна швидше, поки лід не розтанув і не розбавив цінний напій, вилийте вміст пляшки в друшляк. Це важко пояснити, але через пару секунд заповітні півлітра будуть в каструлі, причому вже охолодженими. Повторіть цю процедуру ще раз, якщо у вас більше, ніж півлітра. А потім — ще, і так стільки разів, скільки буде потрібно. Головне, не забувайте періодично міняти лід: з часом він буде танути швидше. І не забувайте розливати пиво по келихах.
Визнаємо, метод досить громіздкий. Але він може вам стати в нагоді, якщо пиво зовсім тепле, а футбольний матч або гонки по телевізору ось-ось почнуться.
Також видання "Коментарі" розповість, як приготувати щаурму.
Новини партнерів
Новини