Головна Новини Чоловік вино і напої П'ять найпопулярніших міфів про горілку
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять найпопулярніших міфів про горілку

За весь час свого існування горілка обросла неймовірною кількістю міфів

23 березня 2020, 15:09 comments4314
Поділіться публікацією:
П'ять найпопулярніших міфів про горілку

Горілка є одним з найпопулярніших алкогольних напоїв. В нашій країні вона неодмінно присутня на більшості застіль. Але що ми знаємо про горілку, крім її градусів і властивостей? Сьогодні ми вам розповімо п'ять найпоширеніших міфів про цей напій.

Вся горілка однакова

Аромат горілки залежить від того, з якого продукту вона виготовлена, і як дистильована. Горілка зі східної Європи завжди пахучіше, міцніше, і відповідно сильніше б'є по мізках. У свою чергу, властивості горілки з західної Європи зовсім інші.

Ціна = якість

Ціна не завжди відповідає якості. Кращий спосіб знайти найкращу горілку – це перепробувати всі її види. І бажано, щоб вони були в різних цінових категоріях.

Для коктейлів не обов'язково купувати дорогу горілку

Якщо мова йде про смак, то ти дійсно не відчуєш особливої різниці. Зате вранці на наступний день стан буде не найкращим, якщо вирішиш зекономити.

Горілка виготовляється з картоплі

Фахівці розповідають, що горілка може вироблятися з чого завгодно, навіть з молока. Є спиртне і на основі картоплі. Але більшість американських виробників роблять горілку з кукурудзи, пшениці та інших зернових культур.

Більше дистиляції = краще горілка

Неодноразово чули це як від споживачів, так і від виробників. Але далеко не всі експерти згодні з цим. У різному виробництві дистиляція проходить по-різному. Та й чим більше дистиляції, тим менше в напої спецій, аромату, характеру основних інгредієнтів.

Тепер популярні міфи про горілку не зможуть збити тебе з пантелику. Також видання "Коментарі" розповість у якій кількості алкоголь не шкодить вашому організму.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!