Головна Новини Чоловік вино і напої Як приготувати віскі з медом: три унікальних рецепта
commentss НОВИНИ Всі новини

Як приготувати віскі з медом: три унікальних рецепта

Віскі з медом допоможуть прикрасити будь-який вечір, незалежно від того, проводиш ти його з друзями або в гордій самоті

30 березня 2020, 17:05 comments7780
Поділіться публікацією:
Як приготувати віскі з медом: три унікальних рецепта

Шотландці впевнені, що людей, які не люблять віскі, не існує в природі. На їхню думку, якщо тобі не подобається віскі, значить ти ще не знайшов свій сорт. Бажаючи допомогти тобі в цих пошуках, ми пропонуємо твоїй увазі кілька рецептів віскі з медом.

Юніон

Для приготування цього коктейлю тобі знадобиться: віскі – 25 мл; лимонний сік – 10 мл; рідкий мед – 1 чайна ложка. Необхідно змішати всі інгредієнти в шейкері, а готовий коктейль перелити в охолоджений келих. Порада для естетів: напій можна прикрасити часточкою лимона.

Rusty Nail (Іржавий цвях)

Коли готуєш такий коктейль, використовуй наступні інгредієнти: віскі – 50 мл; медовий лікер – 25 мл; лід в кубиках – 100 грам. Наповни склянку льодом і додай віскі та лікер, добре перемішай. Можна прикрасити апельсиновою цедрою. Також зверни увагу, що віскі краще використовувати шотландський.

Єпископ

Тут тобі знадобляться: віскі – 20 мл; апельсиновий сік – 10 мл; мартіні Бьянко – 10 мл; бітер Кампарі – 5 мл; рідкий мед – 0,5 чайної ложки; лід в кубиках – 100 грам. Швидко змішай всі інгредієнти в шейкері (не довше десяти секунд, щоб лід не почав танути), проціди коктейль через ситечко в 50 мл стопку.

Такі коктейлі добре прикрасять будь-яку зустріч з друзями. Також видання "Коментарі" розповість кілька цікавих фактів про віскі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!