Головна Новини Чоловік вино і напої Худнемо весело: підбірка кращих дієтичних вин
commentss НОВИНИ Всі новини

Худнемо весело: підбірка кращих дієтичних вин

Кращі вина, які допоможуть з легкістю пережити будь-яку дієту

31 березня 2020, 15:33 comments3568
Поділіться публікацією:
Худнемо весело: підбірка кращих дієтичних вин

Дуже багато людей не люблять дієти. Але при цьому мріють схуднути. Раз вже дійшло до того, що уникнути дієти все одно не вдасться, є всі шанси пережити її з веселощами. Сьогодні поговоримо про найбільш відомі дієтичні вина у світі.

Шаблі

Мова не про знаменитому зброю. Шаблі — виноробний регіон в Центральній Франції, який знаходиться в районі однойменного міста. А ще це назва білого сухого вина, що виробляється в цьому регіоні. Продукт характеризується бездоганним смаком. Його аромат часто має нотки зеленого яблука. Калорійність — 83 ккал на келих.

Шардоне

Шардоне — класичний сорт білого винограду і однойменне сортове вино. Цей сорт має щедрі маслянисті і лимонні аромати. Ще один важливий плюс — його легко відшукати в будь-якому ресторані. Має сухий смак і всього 90 ккал на келих.

Каберне Совіньон

Каберне Совіньйон — сорт винограду, який використовується для виробництва червоних вин. Каберне Совіньйон з'явився в XVII столітті у Бордо як результат схрещування Каберне Фран і Совіньон Блан. З нього виготовляють сухе червоне вино, яке також підійде для тих, хто сидить на дієті. Калорій в такому вині більше, ніж у попередніх сортах (95 ккал на келих), але і це вже прогрес. Зазвичай у червоних винах енергетична цінність на порядок вище.

На такій дієті багато хто погодився би посидіти. Також видання "Коментарі" розповість, як правильно пити вино з кавою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!