Головна Новини Чоловік вино і напої Життя біль: алкогольні напої з найбільш тяжким похміллям
commentss НОВИНИ Всі новини

Життя біль: алкогольні напої з найбільш тяжким похміллям

Алкогольні напої, які забезпечать вам жахливий ранок, після якого ви вирішите ніколи більше не пити

1 квітня 2020, 13:19 comments12222
Поділіться публікацією:
Життя біль: алкогольні напої з найбільш тяжким похміллям

Вечори, проведені за розпиванням напоїв, як правило проходять весело. Чого не скажеш про більшість ранків, коли ти прокидаєшся з пекельним головним болем і думаєш лише про те, як би швидше померти. Щоб ти менше потрапляв у цю пастку, ми розповімо тобі, від яких напоїв ранкове похмілля буває особливо жорстоким.

Горілку відразу пропускаємо. З нею і так все зрозуміло. Поговоримо про ті напої, від яких найменше чекаєш підступу.

Джин

Це алкоголь з сімейства “прозорих“. Він готується за допомогою перегонки зернового спирту з додаванням ялівцю і прянощів. Є думка, що після джина люди стають агресивними. На практиці це не підтверджено. Хіба що після двох-трьох пляшок в одну горлянку.

Коньяк

Якщо коньяк, який ви вживаєте, складається з барвників та добавок, а закушуєте ви його солоним огірком, то є ризик, що все закінчиться погано. Особливо погано буде вранці. Якщо ж ви п'єте келих елітного, щоб розкривався аромат і все таке, то все буде добре. До речі, непогана ідея — додавати хороший коньяк в каву.

Ром

Головна біда рома в тому, що в його складі багато цукру. Тому цей напій швидко всмоктується в кров і розбрідається по всьому тілу. Додай сюди ще і всілякі речовини, через які ром має темне забарвлення. Важлива порада — пий ром посвітліше. Тоді зранку буде не так паршиво.

Віскі

Після віскі людина стає доброю і спокійною. На це звернули увагу ще древні монахи, які використовували його як ліки. Пити віскі треба повільно, по трошки. І та ж історія з якістю: якщо візьмеш дешеву барматуху, вранці пізнаєш всі муки пекла.

У будь-якому випадку, якщо не хочеш страждати вранці — купуй якісний алкоголь. І головне — не зловживай цією справою. Також видання "Коментарі" розповість про найбільш дієтичних винах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!