Головна Новини Чоловік вино і напої Які страви найкраще поєднуються з сидром
commentss НОВИНИ Всі новини

Які страви найкраще поєднуються з сидром

Як досягти гармонійного єднання їжі і напоїв, якщо до вашого столу подали сидр

6 квітня 2020, 13:15 comments2696
Поділіться публікацією:
Які страви найкраще поєднуються з сидром

Немає нічого більш цікавого і бажаного, ніж гармонійне єднання їжі та напоїв під час трапези. Яку ж їжу слід вибирати, якщо ви вирішили провести вечір за келихом сидру? Тут все буде залежати від різновидів напою.

Солодкі ігристі різновиди сидру прекрасно поєднуються з більшістю десертів, а також нежирних сортів сиру. Смак алкоголю прекрасно зможуть доповнити солодкі пироги з начинкою з малини, ожини або вишні. Також солодкий сидр добре підходить до горіхового пудингу і дисертів на основі морозива.

Кислі сорти сидру будуть вельми доречні, коли на столі знаходяться рибні страви, креветки, кальмари, салати з морепродуктів, помідори. Дуже навіть непогано закушувати кислий сидр засмаженою в клярі рибою і смаженою картоплею. Крім того, досягти гармонії смаків можна, якщо закушувати алкоголь свіжим козячим сиром.

Ароматизовані модифікації сидру добре поєднуються зі зрілими сирами – наприклад, пармезаном. Вони також будуть досить доречні, якщо ви вирішили поласувати стравами з червоного м'яса – яловичини і баранини. Також непогано підійдуть смажена курка з часником, лазанья і пироги з м'ясом.

Тепер вишукану вечерю в кінці робочого дня вам забезпечено. Також видання "Коментарі" розповість цікаві факти про сидр, які змусять вас полюбити цей напій.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!