Рубрики
МЕНЮ
Павел Зинченко
Немає нічого більш
цікавого і бажаного, ніж гармонійне єднання їжі та напоїв під час трапези. Яку ж їжу слід вибирати, якщо ви вирішили провести вечір за келихом сидру? Тут все буде залежати від різновидів напою.
Солодкі ігристі
різновиди сидру прекрасно поєднуються з більшістю десертів, а також нежирних сортів сиру.
Смак алкоголю прекрасно зможуть доповнити солодкі пироги з начинкою з малини, ожини або вишні. Також солодкий сидр добре підходить до горіхового пудингу і дисертів на основі морозива.
Кислі сорти сидру будуть вельми доречні, коли на столі знаходяться рибні страви, креветки, кальмари, салати з морепродуктів, помідори. Дуже навіть непогано закушувати кислий сидр засмаженою в клярі рибою і смаженою картоплею. Крім того, досягти гармонії смаків можна, якщо закушувати алкоголь свіжим козячим сиром.
Ароматизовані модифікації сидру добре поєднуються зі зрілими сирами – наприклад, пармезаном. Вони також будуть досить доречні, якщо ви вирішили поласувати стравами з червоного м'яса – яловичини і баранини. Також непогано підійдуть смажена курка з часником, лазанья і пироги з м'ясом.
Тепер вишукану вечерю в кінці робочого дня вам забезпечено. Також видання "Коментарі" розповість цікаві факти про сидр, які змусять вас полюбити цей напій.
Новини партнерів
Новини