Головна Новини Чоловік вино і напої Скільки потрібно вина для покращення роботи серця
commentss НОВИНИ Всі новини

Скільки потрібно вина для покращення роботи серця

Невелика кількість вина допоможе роботі серця, але сильно нашкодить, якщо переступити зазначену межу

7 квітня 2020, 13:03 comments4451
Поділіться публікацією:
Скільки потрібно вина для покращення роботи серця

Вже багато сказано про корисність сухого червоного вина. Настільки багато, що лікарям доводиться бити тривогу і пояснювати всім бажаючим прикластися до цих "ліків", що воно корисне тільки в певних дозах і не слід випивати кожен вечір по три пляшки. Бажаючи зайвий раз підтвердити цю тезу, канадські дослідники з Центру серця Пітера Манка прийшли до висновку, що в невеликих кількостях червоне вино здатне поліпшити роботу серця.

Тут варто підкреслити — саме в невеликих! Зокрема, допустимою вважається кількість вина в обсязі одного келиха і не більше. Один келих вина здатний наповнити організм достатньою кількістю антиоксидантів, які будуть здатні розширити судини і завдяки цьому збільшити приплив крові до серця.

Слід особливо підкреслити, що під час проведення експерименту з'ясувалося наступне: два або більше келихів вина такого ефекту не мають. Після двох келихів судини втрачають здатність швидко скорочуватися і це підвищує ризик високого тиску та ушкодження судин. Так що якщо ви вже вирішили лікувати серце за допомогою вина, то завжди пам'ятайте це дозування — один келих.

Також видання "Коментарі" розповість як правильно пити вино з кавою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!