Головна Новини Чоловік вино і напої Оригінальна горілка і підробка: як відрізнити
commentss НОВИНИ Всі новини

Оригінальна горілка і підробка: як відрізнити

П'ять головних ознак, за якими нормальну горілку можна відрізнити від паленої

9 квітня 2020, 14:50 comments8631
Поділіться публікацією:
Оригінальна горілка і підробка: як відрізнити

Коли купуєш горілку до святкового столу, дуже важливо придбати якісну продукцію. Горілка досить хитрий і небезпечний напій. Разом з веселим вечором він може подарувати важке похмілля вранці. Саме тому вкрай важливо знати, як відрізнити оригінал від підробки. Сьогодні ми розповімо тобі, на що в першу чергу потрібно звернути увагу, обираючи горілку.

Кольорова пляшка

Є настільки круті виробники, що вони не соромляться виділяти додаткові кошти на те, щоб розливати горілку в красиві кольорові пляшки. Останні підробити практично нереально, бо таке скло не робиться в кустарних умовах, і пензликом так фарбою його не замалювати. Але горілка в таких пляшках і коштує відчутно дорожче. Зате точно не підробка.

Поліграфія

Чіткі фарби, лінії і контури, рівне обклеювання — те, на що криві руки піратського поліграфіста часто-густо здатні трохи частіше, ніж ніколи.

Осад

Експерти, гуру, і просто любителі “цієї справи“, беручи в руки пляшку, завжди оглядають вміст на наявність осаду. Такого бути не повинно.

Акцизу

Must have кожного спиртного напою. В наявності обов'язково ще має бути штрих-код. Лінії і особливо цифри на ньому теж повинні чітко проглядатися.

XXI століття

Живемо в епоху інтернету. Завдяки останньому легко можна зайти на сайт виробника або просто погуглити-дізнатися, якою повинна бути акциза на пляшці. І справа в капелюсі. Дивись, ще з десяток років — і тара навчиться робити це самостійно.

Уміння вибрати якісну горілку забезпечить веселий вечір, а також знизить ризик головного болю вранці. Головне, знай свою міру. Також видання "Коментарі" розповість, як не варто лікувати застуду.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!