Головна Новини Чоловік вино і напої Моторошнуваті коктейлі для п'ятничного відпочинку: цікаві рецепти
commentss НОВИНИ Всі новини

Моторошнуваті коктейлі для п'ятничного відпочинку: цікаві рецепти

Такі коктейлі краще всього підійдуть для п'ятниці 13-го, але і в будь-яку іншу не будуть зайвими

10 квітня 2020, 13:07 comments3111
Поділіться публікацією:
Моторошнуваті коктейлі для п'ятничного відпочинку: цікаві рецепти

В кінці важкого робочого тижня іноді так хочеться побалувати себе чимось особливим. Стандартні пиво чи горілка вже набридли. Хочеться чогоcь нового. Пропонуємо твоїй увазі кілька цікавих рецептів коктейлів, які забезпечать тобі гарний відпочинок п'ятничним вечором.

Крововилив у мозок

Для приготування цього коктейлю тобі знадобиться: 30 мл персикового шнапсу; 10 мл лікеру bailey's Irish Cream; 2 деша сиропу Grenadine. Налий персиковий шнапс в чарку для шотів, повільно влий bailey's, потім гренадін. І будь готовий на якийсь час покинути цей тлінний світ.

Еліксир вампіра

Тут тобі знадобляться: 50 мл горілки; 20 г білого шоколадного лікеру; полуничний сироп. На внутрішні стінки охолодженого martini glass нанеси полуничний сироп. Горілку і лікер струсни в шейкері з льодом. Проціди суміш у посуд з сиропом і кинь туди лід у вигляді щелеп вампіра.

Вершник без голови

Візьми 60 мл чорної горілки, імбирний ель і кілька крапель будь-якої гіркої настоянки. Налий горілку і кілька крапель гіркої настоянки у склянку Collins, долий імбирний ель. Потім прикрась коктейль часточкою лимона.

Зелений вовкулак

Тобі знадобиться Sweet Green Tea Vodka на одну третину склянки і лимонад на дві третини. Змішай в шейкері з льодом всі інгредієнти, добре потруси. Потім проціди це диво в охолоджений martini glass.

Постарайся дотримуватися усіх вказаних пропорцій, адже саме це зробить напій таким, яким він повинен бути. Також видання "Коментарі" розповість, як на швидку руку приготувати коктейль для гостей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!