Головна Новини Чоловік вино і напої Одне іншому не заважає: наскільки сумісні тренування і алкоголь
commentss НОВИНИ Всі новини

Одне іншому не заважає: наскільки сумісні тренування і алкоголь

Багато спортсменів люблять винагородити себе за зусилля кухликом пива або келихом вина

14 квітня 2020, 11:47 comments2565
Поділіться публікацією:
Одне іншому не заважає: наскільки сумісні тренування і алкоголь

Багато спортсменів не бачать нічого поганого в тому, щоб поєднувати тренування і споживання алкогольних напоїв. Наприклад, багато людей люблять випивати після тренування, оскільки заслужили. Є навіть ті, хто "заряджається" для хоробрості перед тренуванням. Сьогодні ми поговоримо про те, наскільки такий стиль життя допустимий і чи варто взагалі поєднувати спорт і алкоголь чи все ж від чогось доведеться відмовитися.

Алкоголь перед тренуванням

Як відомо, сідати за кермо п'яним не можна. Це стосується і велотренажера. І будь-яких інших тренувань. Навантаження після прийняття алкоголю — це подвійний стрес для організму. До того ж таке тренування користі не принесе. Також після алкоголю порушується координація рухів і починається зневоднення, від якого організм буде відчувати недолік кисню.

Алкоголь після тренування

Повправлявся і вирішив перекинути кухлик? Не варто цього робити. Звичайно, тобі може здатися, що келих шкоди не принесе. Але тілу потрібно відновитися після тренування, а в разі втручання алкоголю організм не звикне до навантаження, що призведе до нульового ефекту від вправ.

Коли ж випити?

Якщо ти справді успішно поєднуєш тренування і вживання алкоголю, то дозволити собі келих вина або кухоль пива можна в дні, коли немає тренувань. Ну а тим, хто хоче схуднути, варто утриматися від алкоголю, адже навіть один келих може змусити спожити більше закусок. І пам'ятай, що все має бути в міру.

Поєднати вживання алкоголю і спорт цілком реально. Але завжди тримай руку на пульсі, щоб зайве вживання алкогольних напоїв не стало заважати досягненню спортивних результатів. Також видання "Коментарі" розповість, як не спитися під час пандемії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!