Головна Новини Чоловік вино і напої Топ-5 найдорожчих коктейлів світу
commentss НОВИНИ Всі новини

Топ-5 найдорожчих коктейлів світу

Такі коктейлі ти навряд приготуєш дома з підручних продуктів

24 квітня 2020, 14:51 comments5308
Поділіться публікацією:
Топ-5 найдорожчих коктейлів світу

Ми часто можемо налити собі віскі, розбавити колою, прикрасити лимоном і пити цей напій, уявляючи, що в наших руках справжній коктейль. Що ж, як для домашніх умов, то може так воно і є, та і робиться такий напій досить швидко. Час точно економиться. Але якщо вже говорити про справжні коктейлі, то тут все набагато крутіше. Процес їх приготування набагато складніший й вишуканіший, ніж може здатися на перший погляд. Тому не дивно, що багато з них дуже і дуже дорогі.

Сьогодні ми розповімо тобі про п'ять коктейлів, які будуть по кишені долеко не всім.

Diamond Is Forever (Токіо, Японія)

J1b3frNDRrosqSMzA1_chRAE1.jpg

Ціна – 22600 доларів

Знайти цей шедевр коктейльного мистецтва можна у ресторані тутешнього готелю Ritz-Carlton. Найдорожчий у світі коктейль порадує сноба охолодженою горілкою Grey Goose з свіжим соком лайма і бездоганним діамантом в 1 карат. От і все. А ти що подумав?

Ono Champagne Cocktail (Лас-Вегас, США)

5cFaER6JJX1B8S_kWAciCaV4P.jpg

Ціна – 10000 доларів

Подають цей коктейль в ресторані XS готелю Encore Wynn. В основі напою – суперрідкісній коньяк Louis XIII Black Pearl (90 тис. доларів за пляшку) і шампанське Charles Heidsieck 1981 року. Ну і інша "дрібнота" — свіжовичавлений апельсиновий сік, м'якоть абрикосів і рожевий нектар Sence.

Martini on The Rock (Нью-Йорк, США)

1_Zfu8p0QuwSntwbL6p_4Z9Qr.jpg

Ціна – 10000 доларів

Спробувати його можна тільки в барі готелю Algonquin Hotel. Кажуть, він ідеально втамовує спрагу. Рецепт коктейлю вкрай простий – в келих з прохолодним мартіні замість оливки кладеться діамант у 1,5 карата. Співробітників бару про бажання спробувати цей коктейль треба попереджати заздалегідь, а камінь для свого напою кожен може вибрати сам.

Diamond Cocktail (Лондон, Великобританія)

BU5IHIni1RZ5kxkAPcx_-51-6.jpg

Ціна – 4350 доларів

Подається клієнтам бару Piano Bar. У складі дивовижного напою — елітний коньяк Remy Martin Louis XII (2000 доларів за пляшку) і шампанське Charles Heidsieck Vintage 2001. У коктейль додається шматочок цукру і 3 краплі бітера. До келиха додається скромна прикраса — діамант.

Macallan Single Malt Whiskey (Дубай, ОАЕ)

WwemS-Tt9u4ZwKqQ2IkFKVa-3.jpg

Ціна – 4000 доларів

Келих цього напою можна замовити, піднявшись у висотний бар Skyview, який розташований в знаменитому дубайському хмарочосі Burj Al Arab. Основу коктейлю становить 55-річний односолодовий скотч Macallan. У світі цього віскі налічується трохи більше 400 пляшок, лише одна з яких залишилася на сьогодні в цьому барі.

Такі коктейлі на швидку руку в домашніх умовах не приготуєш. Хоча хто його знає. Може в тобі живе і прагне вирватися на свободу професійний бармен? Також видання "Коментарі" розповість, як перетворити гламурний коктейль в справжній чоловічий напій.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!