Головна Новини Чоловік вино і напої Чому алкоголь не варто вживати на пляжі
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому алкоголь не варто вживати на пляжі

Крім елементарного ризику потонути, вживання алкоголю на пляжі таїть і інші небезпеки

27 квітня 2020, 14:51 comments3766
Поділіться публікацією:
Чому алкоголь не варто вживати на пляжі

По мірі невблаганного наближення літа все більше людей починають потроху збиратися на пляжі. Хочеться вірити, що не за горами вже завершення карантину і тоді такий вид відпочинку знову набуде популярності.

До нещастя, "розумників", які прийдуть на пляж з алкогольними напоями або будуть вже "готовими", ймовірність зустріти досить висока. Ні в якому разі не уподібнюйся їм. Впевнені, ти і так не збирався цього робити, але ми все ж нагадаємо, чим алкоголь небезпечний саме на пляжі.

Втратиш контроль

Літо, спека, пляж, красиві дівчата в бікіні. Холодне пиво в запітнілому келиху... Навколо суцільні спокуси. Спершу піддаєшся пиву, потім ще одному пиву, потім ще одному або чомусь міцнішому. Потім з'являється бажання познайомитися з цими красунями. Потім познайомитися хоч з ким-небудь... А потім прокидаєшся вранці і виявляєш: у твоєму ліжку дівчинка “plus-size“ або на тобі якесь огидне татуювання...

Скільки не пий — не нап'єшся

Пива випив — справив потребу "по-маленькому". Знову випив — знову справив. І так весь день: ганяєш туди сюди, при цьому вимиваючи з себе солі, мінерали та інші корисні речовини. Ні, це не пропаганда “пити міцніше“. Це до того, що краще б ти взяв пляшку звичайної води без газу, та попивав по чуть-чуть “всю дорогу“, обережно підтримуючи водний баланс і не змушуючи нирки виводити рідину, а ноги — бігати по туалетах.

Алкоголь — калорії

Солона риба, чіпси, картопля фрі, шашлик, та все це під пиво, а то й під горілочку — ням-ням, краса. А потім наче вагітний... Тобто з величезним животом. До того ж все вище описане — штука страшно солона. Сіль — і без того не самий корисний інгредієнт. Так вона ще й затримує воду в організмі. Від цього ти точно не станеш легше чи стрункіше.

Краще випий пива по приходу додому, включивши кондиціонер. Це набагато безпечніше і принесе більше задоволення. Також видання "Коментарі" розповість, наскільки сумісні тренування і алкоголь.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!