Головна Новини Чоловік вино і напої Буде тільки гірше: з чим не варто змішувати алкоголь
commentss НОВИНИ Всі новини

Буде тільки гірше: з чим не варто змішувати алкоголь

Змішування алкоголю з цими напоями може сильно нашкодити вашому здоров'ю

28 квітня 2020, 15:05 comments4511
Поділіться публікацією:
Буде тільки гірше: з чим не варто змішувати алкоголь

Змішувати алкогольні напої з яким небудь іншим пійлом любить багато хто. Хтось сподівається послабити ефект від впливу алкоголю, а хтось уявляє себе крутим і робить щось на зразок коктейлів. В більшості випадків це не тільки не корисно, але й може завдати шкоди людському організму. Саме тому ми розповімо тобі, з чим не можна змішувати алкогольні напої і до чого може привести невиконання цих рекомендацій.

Фруктові соки

Улюблений і заряджений вітаміном апельсиновий сік – джерело не тільки антиоксидантів, але і цукру: не менше 1,5 столової ложки на склянку (згідно USDoA). Та ж історія з гранатовим, журавлиним та іншими соками. Краще рішення – фреші або свіжі фрукти.

Сиропи

Та ж історія: ці напої – цукрова бомба для тебе. Передозування продуктом позначається на роботі серцево-судинної системи, вимиває кальцій з кісток. Вчені з американського центру Контролю і Профілактики захворювань встановили, що кожен 10-й американець 25% добових калорій отримує за рахунок добавок у вигляді цукру.

Тонік

Тонік — гірко-кислий безалкогольний газований напій. Часто використовується для приготування коктейлів, розведення випивки, особливо джина. Напій був винайдений для боротьби з малярією в Індії і Африці. В одній унції тоніка (~30 грамів напою) кілька грамів цукру. Це не так багато, як в вище наведених добавках. Але все одно зайві калорії тобі ні до чого.

Магазинні коктейлі

Наприклад, готова піна колада. Вона, як і решта вже готових міксыв, перевантажена цукром і різними інгредієнтами далеко не натурального походження. Згідно все тим же USDoA, всього 170 грамів напою міститься 500 калорій. У Магариті і Дайкірі – не менше.

Краще віддавай перевагу чистому і якісному алкоголю. І наша головна рекомендація — завжди знай міру. Також видання "Коментарі" розповість, чому алкоголь не варто вживати на пляжі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!