Рубрики
МЕНЮ
Павел Зинченко
Багато років тому пастор Элайї Крейг створив кукурудзяний віскі, який настоювався в спеціальних дубових бочках, які обпікалися зсередини. Саме завдяки такій оригінальній вигадці на світі з'явився знаменитий бурбон. Але людська фантазія не знає меж і деякі пивовари задумали нечуване: залишити побродити у таких бочках звичайне пиво. Результатом їх зусиль стала поява декількох сортів пінного, які призначені для справжніх гурманів.
Lost Abbey angel's Share
У процесі ферментації це пиво зберігає свою первозданність, втрачаючи зовсім мало спирту. Ванільні тони, які не приховують присмак бурбона, злегка підсмаженого солоду і сушених фруктів. Але будь уважний – все-таки 12,5 відсотків алкоголю.
Cigar Big City Sound Scotch Ale
Цей солодовий шотландський ель з солодкуватим присмаком напевно підніме тобі настрій. Не виключено, що при питті відчуєш в ньому карамель. І звичайно ж, бурбон. Зі своїми 8,5 градусів є одним з найпопулярніших в Європі сортів пива.
Firestone-Walker Parabola
Перш ніж розлити по пляшках, цей стаут отримують змішуванням різних сортів темного пива і витримкою в дубових бочках протягом 12 місяців. При питті тягуч і віддає легкими тонами патоки і віскі, сухофруктів і ірису. 13 відсотків міцності.
Goose Island Bourbon County Stout
Бочка, в якій колись дозрівав благородний бурбон, перетворює це пиво в напій, що викликає в грудях приємне тепло. 14,5 відсотка алкоголю і присмак ванілі і дуба. Насолоджуйся кожним ковтком.
Deschutes Abyss
Цей імперський стаут дозріває в дубових бочках. 11 градусів спирту добре пом'якшується смаком солодки. Гурмани іноді додають до напою крем брюле або трохи шоколаду.
Бажаємо тобі приємних посиденьок в компанії друзів за кухликом такого розкішного пива. Також видання "Коментарі" розповість з якого келиха пиво п'ється швидше.
Новини партнерів
Новини