Головна Новини Чоловік вино і напої Чотири алкогольних напої для справжньої чоловічої вечері
commentss НОВИНИ Всі новини

Чотири алкогольних напої для справжньої чоловічої вечері

З яким напоєм чоловік може сміливо поєднати свою вечерю

15 травня 2020, 15:46 comments3439
Поділіться публікацією:
Чотири алкогольних напої для справжньої чоловічої вечері

П'ятничного вечора після важкого трудового тижня, завжди можна потішити себе вишуканою вечерею. Зрозуміло, до неї не зайвим буде додати який-небудь вишуканий алкогольний напій. Але що завгодно тут не підійде, тому ми порадимо тобі, з якими напоями можна поєднати справжню чоловічу вечерю.

Франджеліко

Якщо ти звик пропускати десерт і одразу переходиш до кави – спробуй франджеліко. Ти можеш випити його як звичайний коктейль або ж додати в каву. Це допоможе розслабитися і поліпшить травлення.

Бренді

Найкращий спосіб насолодитися десертом після вечері – поєднати його з бренді. У цьому напої багато цукру, тому шоколадний торт або морозиво будуть ще смачніші в поєднанні з шотом.

Скотч

Односолодовий шотландський віскі є одним з найбільш шанованих інгредієнтів для шотів. Добре приготований коктейль може поліпшити не тільки твою вечерю, але і вечір в цілому. Почни вечерю з шотландського віскі – апетит покращиться і організм розслабитись після важкого дня.

Ром

Ром – важкий напій, який призводить до серйозного похмілля. Але його можна пом'якшити, змішавши з смачними фруктовими соками. Як правило, ром подорожче більше підходить для шотів. Якщо ти вечеряєш морепродуктами і сиром – випий два солодких ромових коктейлі і їжа буде більш приємною.

Тепер у тебе є прекрасна можливість відчути себе аристократом або піратським капітаном. Також видання "Коментарі" розповість, чому не слід вживати алкоголь перед сном.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!