Головна Новини Чоловік вино і напої Чотири дивних рецепта алкогольних напоїв
commentss НОВИНИ Всі новини

Чотири дивних рецепта алкогольних напоїв

Створити дивний алкогольний напій можна не використовуючи змій або ящірок

19 травня 2020, 12:34 comments2506
Поділіться публікацією:
Чотири дивних рецепта алкогольних напоїв

Багато алкогольних напоїв відрізняються дивним рецептом. Чого тільки вартий той факт, що в деяких країнах їх готують з ящірок або змій. Тим не менш, існують і алкогольні напої, які готуються за вельми оригінальним рецептом, і при цьому від їх виду не нудить. Наприклад, пиво з кави або вино з артишоків. Втім, давайте по порядку. Сьогодні ми розповімо тобі про алкогольних напоїв, які виготовлялися за доволі незвичайним рецептом.

Кінар (Cynar), Італія

JQUyz8g-rJW42vfn5fJgocW0p.jpg

Вважається, що цей лікарський аперитив допомагає боротися з напругою сучасного життя, зменшує ризик хвороби серця. Кінар виготовляється з артишоків з додаванням 13 трав. Його можна пити окремо, а можна додавати у коктейлі та пиво. Кінар можна знайти в барах по всьому світу.

Кавове пиво (Coffe Beer), Гаваї

5p44ButogZZ1PGIXc2yRzwpFO.jpg

У цьому сезонному пиві, що виготовляється Пивоварною Компанією Кона, з'єднані алкоголь і кофеїн. Пиво зроблено з 100-відсоткової кави Кона. Кавове пиво можна знайти в гавайських барах.

Йогурито (Yogurito), Японія

i70C_t24iPRTTxTNvuvNqkhv4.jpg

Цей гострий, заснований на йогурті лікер може бути виготовлений в Голландії і розлитий по пляшках у Франції, але він продається тільки в Японії. Йогурито п'ється в чистому вигляді, а так само може змішуватися з апельсиновим або ананасовим соком. Знайти йогурито можна в барах, ресторанах і магазинах по всій Японії.

Пиво Піца (Pizza Beer), США

CpBhD1pa2kWA6ZBSkbcNj3SPH.jpg

Як вже ясно з назви, в одній пляшці об'єднані пиво і піца. Для створення цього пива в солод додають часник, орегано, базилік, помідори. Знайти пиво-піцу можна в магазинах і ресторанах Іллінойсу, Індіани, Вісконсіна і Пенсільванії.

Ці напої коштують того, щоб їх спробувати. Хоча б тому, що в них немає зміїної отрути і жіночої слини. Також видання "Коментарі" розповість про чотири алкогольних напої для справжньої чоловічої вечері.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!