Головна Новини Чоловік вино і напої Три найнеймовірніших небилиці про пиво
commentss НОВИНИ Всі новини

Три найнеймовірніших небилиці про пиво

Пиво оповите таємницями не тільки про пивний живіт

21 травня 2020, 13:21 comments2230
Поділіться публікацією:
Три найнеймовірніших небилиці про пиво

Коли мова йде про розвінчання міфів про пиво, то все зводиться до розмов про те, що насправді пиво корисно, а ніякого пивного живота в природі не існує. Все це звичайно важливо, але сьогодні ми поговоримо про декілька інших небилиць про хмільне, які неодмінно слід знати.

Від пива у мужиків ростуть груди

Так, у пиві є “жіночі“ гормони — естрогени. Але їх там такий мізер, що тобі потрібно випити 20 тонн хмільного, щоб ці “гени“ хоч якось вплинули на твій гормональний фон. 20 тонн — це половина залізничної цистерни, і випити їх потрібно за раз, і швидко, інакше жіночі гормони швидко розпадуться в твоєму чоловічому організмі.

Розливне пиво краще

Найпоширеніший привід так вважати — товстий шар піни, що утворюється на свіжо-налитому пиві з бочки. Як би не так: піна утворюється через великий тиск в пивному апараті. Сам же напій що в кезі, що в банці, що в пляшці — один і той же, наливається з однієї бочки.

 Холодне пиво смачніше

Чим нижче температура пінного, тим складніше відчути його смак. Так що не треба охолоджувати пиво до критичної температури. Ідеальний варіант — 12-14 °С.

Тепер арсенал твоїх знань про пиво буде значно різноманітнішим. Також видання "Коментарі" розповість, чому не слід занадто захоплюватися пивом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!