Головна Новини Чоловік яхта Найкрутіші лайнери світу: п'ятірка лідерів
commentss НОВИНИ Всі новини

Найкрутіші лайнери світу: п'ятірка лідерів

П'ять найкрутіших лайнерів, які коли-небудь були спущені на воду

8 квітня 2020, 12:18 comments6844
Поділіться публікацією:
Найкрутіші лайнери світу: п'ятірка лідерів

Любителі морських круїзів прекрасно знають, що це досить дороге задоволення. Немов плавучі курорти, сучасні лайнери надають своїм пасажирам найрізноманітніші послуги, починаючи від активного відпочинку і закінчуючи самими вишуканими стравами, які тільки існують у світі. Сьогодні ми поговоримо про п'ять найрозкішніших лайнерів, які були обрані за результатами премії Kreuzfahrt Guide Award.

13-палубний елітний лайнер Mein Schiff був побудований в Гамбурзі, Німеччина. Судно надає пасажирам багатий асортимент фітнес-центрів, саун і навіть турецьких лазень. Лайнер визнаний кращим у категорії "Спорт та здоров'я".

QdJqbweFvobBOOaYjd97NNQhz.jpg

233-метрове судно Aidaaura було спущено на воду німецькою верф'ю Aker MTW Werft GmbH за замовленням британської круїзної компанії. На кораблі є 633 пасажирські каюти, а вся шоста палуба наповнена ігровими центрами і дитячими майданчиками. Лайнер визнаний кращим у категорії "Сімейний відпочинок".

4rAgGvmm-g74RGuasd-5FhGtP.jpg

Ще один німецький лайнер MS Europa, що належить компанії Hapag-Lloyd, став переможцем у категорії "Гастрономія". Це судно порівняно невелике, але зате пропонує гігантський вибір страв для гурманів в ресторанах Europa, Oriental (азіатська кухня) і Venezia (італійська кухня).

0GSau7dnXhEWkXB4P7lxtt8cd.jpg

Найбільший корабель у світі Oasis of the Seas впевнено здобув перемогу в категорії "Інформація і розваги". На борту лайнера влаштовуються водні шоу і театральні вистави. Також пасажири можуть покататися на каруселі.

JK3TeFysvPNmbUwwDePYeOSy6.jpg

А на лайнері Seadream II, на думку німецьких фахівців, кращий сервіс, що відповідає п'яти зіркам в готельному бізнесі.

NgvasJnuHDoDC2p6r67WkG9aH.jpg

Відпочинок на цих титанах круїзного бізнесу не з дешевих. Тепер у багатьох буде більше стимулів старанно працювати та досягати успіху. Також видання "Коментарі" розповість про найбільш швидкі вітрильні яхти в світі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!