Головна Новини Чоловік яхта Топ-3 найдивовижніших яхти в світі
commentss НОВИНИ Всі новини

Топ-3 найдивовижніших яхти в світі

Перебування на борту таких яхт кожному запам'ятається надовго

28 квітня 2020, 12:32 comments10868
Поділіться публікацією:
Топ-3 найдивовижніших яхти в світі

Подорож на розкішній яхті — це мрія будь-якого чоловіка. Дозволити собі такий відпочинок може не кожен, тому яхти завжди були певною ознакою заможності успішного чоловіка. Багато з них справляють неймовірне враження своєю швидкістю, надійністю і потужністю. Але є серед них такі, які одним своїм зовнішнім виглядом розбурхують уяву. Сьогодні ми поговоримо про найнеймовірніші яхти в світі.

Місто на воді

EnjPr4GFEvKbi9JNxsK2kIYh3.jpg

Творчі люди завжди намагаються вийти за межі можливого і реального. На землі їм тісно, тому вони постійно створюють плаваючі будинки. Peter Thiel вклав велику суму грошей у компанію під назвою Blueseed, підприємство, яке прагне створити офшорну розкішну баржу, що в принципі буде виглядати як справжнє місто на воді. Розташоване у берегів Каліфорнії, всього в декількох хвилинах їзди від Силіконової долини, це місто створене для молодих фахівців. Вартість проживання становить 1600 доларів в місяць.

Яхта — космічний корабель

GwoZI52tOYb0PyyRP7-4vgpHk.jpg

Adastra — це 42 метрова яхта, призначена для круїзів по Тихому океану. Поряд з безліччю сучасних функцій, якими володіє яхта, ключовою функцією Adastra є можливість управління нею за допомогою IPad. Більше п'яти років пішло на те, щоб побудувати таку яхту. Її вартість становить понад 15 мільйонів доларів.

Яхта-острів з вулканом

v6CiCu-mdp6K9aMP_jcVZrfPv.jpg

Це проект яхти, який планує реалізувати британська компанія Yacht Island Designs. На яхті є чотири кімнати класу люкс для VIP-гостей і просто неймовірно розкішний номер для господарів, який вбудований в вулкан. Кінозал, бібліотека, ігрова кімната, тренажерний зал, сауна – тут є абсолютно все! На головній палубі розміщується басейн, гостьовий будиночок і бар на відкритому повітрі. Потоки води з вулкана потрапляють прямо в басейн, утворюється просто чудовий водоспад.

Для більшості людей це нездійсненна мрія — побувати на борту таких суден. Вони справді виглядають просто неймовірно і коштують відповідно. Також видання "Коментарі" розповість про найшвидші у світі парусні яхти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!