Головна Новини Чоловік яхта Круті яхти від відомих автовиробників: четвірка кращих
commentss НОВИНИ Всі новини

Круті яхти від відомих автовиробників: четвірка кращих

Яхти, які є живим прикладом того, що автовиробники створюють не тільки машини

8 травня 2020, 17:07 comments2809
Поділіться публікацією:
Круті яхти від відомих автовиробників: четвірка кращих

Назви відомих автовиробників практично завжди асоціюється у нас з автомобілями, які вони виробляють. Але хоча виробництво автомобілів і залишається в пріоритеті, багато з них виробляють безліч інших товарів, у тому числі і видів транспорту. Сьогодні ми поговоримо про яхти і кораблы, які були створені відомими автовиробниками.
Arrow 460 Granturismo
u6lL1D9UToR9H0fe7G_P0iHxk.jpg
Яхта-стріла. Яхта/катер Arrow 460 Granturismo — проект, розроблений Mercedes-Benz спільно з Silver Arrows Marine. Дизельні двигуни Yanmar 6LY3-ETP потужністю 960 к. с. забезпечують максимальну швидкість 40 вузлів. Довжина катера — 14 м.
Кришталева Blue
rRpvb7FxUtxkZFa5KBAzhfC6w.jpg
Екологія насамперед. Не дивно, що Rolls-Royce вирішив внести свою лепту у створення яхт. В кінці 2017 року виробник представив концепт гібридної яхти на Chrystal Blue. Яхта довжиною 62 м зможе прийняти на борт 12 гостей. Максимальна швидкість экояхты — 20 вузлів.
Dynamiq GTT 115 Hybrid
24gJAZyR2v_w_WVga8dLjbVF9.jpg
Справжній гібрид. Суперяхта Dynamiq GTT 115 Hybrid довжиною 35 м, створена в співпраці з Studio F. A. Porsche, являє собою одну з самих передових яхт у світі. Матеріал корпусу виконаний з алюмінію, ширина яхти — 7,1 м, осадка — 1,45 м. Максимальна швидкість гібрида — 21 вузол. Гібридна силова установка означає, що при вимкнених основних двигунах генератори живлять два ультра-компактних електромотора потужністю 20 кВт, дозволяючи яхті йти на швидкості 6 вузлів в абсолютній тиші протягом необмеженого часу.
Niniette 66
IMielT59SuElm0pItIqNSS2M8.jpg
Автомобіль, що біжить по хвилях. Концепт яхти/катера Niniette 66 від Bugatti відрізняється оригінальною формою корпусу. Катер довжиною 20 м і шириною 6,5 м здатна розігнатися до 44 вузлів.
Без сумніву, ці яхти за своєю крутістю не поступаються тим автомобілям, яких удосталь виробляють їх творці. Також видання "Коментарі" розповість про три найдивовижніших яхти в світі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!