Головна Новини Бізнес економіка Стало відомо, як в Україні полегшили життя бізнесменам
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, як в Україні полегшили життя бізнесменам

Зареєструвати "Товариство з обмеженою відповідальністю" тепер можна за три хвилини

1 серпня 2019, 10:43 comments2203
Поділіться публікацією:
Стало відомо, як в Україні полегшили життя бізнесменам

В Україні за перші шість місяців цього року спростили умови ведення бізнесу. У сфері цінового регулювання скасували 138 актів, ще 14 були рекомендовані до перегляду, передає прес-служба Міністерства економічного розвитку і торгівлі України.

Як зазначається, у першому півріччі також скоротили реєстрацію ТОВ (Товариство з обмеженою відповідальністю) до 3 хвилин на основі модельного статуту.

"Скасували радянський пережиток — книгу відгуків та пропозицій, цим зекономили підприємцям близько 100 млн грн у рік (контролери-хабарники плачуть і пишуть про "зраду")", — йдеться в повідомленні.

Крім цього, був встановлений чіткий порядок поновлення дії ліцензії, яка була зупинена органом ліцензування. Внаслідок цього можна заощадити до 960 млн грн в рік.

"Спростили доступ банків до інформації з державних реєстрів, щоб вони її здобували самі, а не вимагали від бізнесу і громадян. А з 10 до 1 дня прискорили реєстрацію декларації про готовність закінченого об'єкта будівництва в експлуатацію", — кажуть в Мінекономрозвитку.

Також в Україні призупинили проведення неправомірних перевірок та іноземних судів Держекоінспекції у морських портах України.

Раніше, видання "Комментарии" повідомляло, що НБУ виставить на торги бізнес-центр в Одесі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!