Головна Новини Бізнес Будівництво Одеська область масово будує школи, садочки і стадіони за програмою президента «Велике будівництво», - Юрій Голик
commentss НОВИНИ Всі новини

Одеська область масово будує школи, садочки і стадіони за програмою президента «Велике будівництво», - Юрій Голик

За словами Юрія Голіка, в Одеській області триває одночасна робота відразу на 5 об'єктах у рамках програми «Велике будівництво»

7 травня 2020, 11:55 comments3050
Поділіться публікацією:
Одеська область масово будує школи, садочки і стадіони за програмою президента «Велике будівництво», - Юрій Голик

У населених пунктах Одеської області проходить масове будівництво об'єктів соціальної інфраструктури в рамках програми "Велике будівництво", ініціатором якої минулого року виступив Президент Володимир Зеленський. Юрій Голик у Facebook повідомляє про одночасну роботу відразу на п'яти об'єктах.

За інформацією Голика, в смт Аванград одночасно будуються дитячий сад і школа. Ще один дитячий сад будується також у селі Крижанівка.

picture

Стадіон школи №1 реконструюється в місті Южне, а у селі Усатове будується новий стадіон.

picture

Всього в рамках "Великого будівництва" в усіх регіонах України у 2020 році буде відремонтовано, реконструйовано та побудовано 169 спортивних об'єктів. Також в рамках програми з'явиться 236 шкіл, 155 дитячих садків, 212 приймальних відділень невідкладної медичної допомоги та 422 амбулаторії.

За дорожньою частиною "Великого будівництва" будуть побудовані і відремонтовані 6500 км доріг різного значення.

До речі, незважаючи на карантин, роботи на об'єктах "Великого будівництва" тривають, і 52,2% українців вважають, що їх зупиняти не можна. Про це свідчать дані недавнього соцопитування, проведеного КМІС.

Раніше "Коментарі" писали, яке масштабне будівництво та відновлення аеропортів планували в Україні, але планам не вдалося перетворитися у реальність.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!