Головна Новини Бізнес Агро Короновірус може вдвічі збільшити жертв голоду в світі, - ООН
commentss НОВИНИ Всі новини

Короновірус може вдвічі збільшити жертв голоду в світі, - ООН

В ООН підрахували, що світова пандемія коронавірусу може призвести до збільшення голодуючих людей у світі до 265 мільйонів

21 квітня 2020, 18:50 comments2306
Поділіться публікацією:
Короновірус може вдвічі збільшити жертв голоду в світі, - ООН

Економічна криза, який викликав карантин і пандемія коронавіруса у світі, може призвести до зростання числа людей, які страждають від голоду, на 130 мільйонів чоловік, або майже вдвічі. Про це передає "Громадське", посилаючись на дані Світової продовольчої програми Організації Об'єднаних націй.

За версією джерела, кількість людей, які страждають від недоліки продуктів харчування саме з причини спалаху пандемії COVID-19, може зрости до 265 мільйонів по всьому світу.

"Коронавірус — це сильний удар для мільйонів людей, які заробляють щоденною працею. Карантин і глобальний економічний спад вже знищили грошові запаси. Ми повинні колективно діяти зараз, щоб пом'якшити наслідки катастрофи", — розповів провідний економить програми Аріф Хусейн.

До того він додав, що найбільше постраждають від голоду люди з низькими і середніми доходами. Відзначається, що в 2019 році найбільше голодували люди в країнах, що постраждали від конфліктів і змін клімату.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, як позначиться на світовій економіці рекордне падіння цін на нафту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!