Головна Новини Бізнес Агро Уряд направив 555 млн гривень на виплати аграріям
commentss НОВИНИ Всі новини

Уряд направив 555 млн гривень на виплати аграріям

Аграрії отримають часткову компенсацію вартості сільськогосподарської техніки і обладнання вітчизняного виробництва

26 травня 2020, 15:10 comments1649
Поділіться публікацією:
Уряд направив 555 млн гривень на виплати аграріям

Кабінет міністрів України розпочав фінансування бюджетної програми "Фінансова підтримка сільськогосподарських товаровиробників". У нинішньому році аграрії отримають часткову компенсацію вартості сільськогосподарської техніки і обладнання вітчизняного виробництва. Міністерство розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства вже затвердило розподіл коштів у розмірі 555 млн грн. Про це повідомляє прес-служба Мінекономіки.

Повідомляється, загальна сума заборгованості за програмою становить 564 млн грн і ще 9 млн грн будуть розподілені найближчим часом. Гроші отримають 4102 аграрія, які за зазначений період придбали 14 756 одиниць техніки та обладнання на загальну суму 2,7 млрд грн.

Нагадаємо, безсніжна зима і бідна на опади весна, яка періодично "радувала" градом і похолоданням, вдарили по врожаю. Синоптики прогнозують аномально спекотне літо, а економісти говорять про посилення економічних проблем. Видання "Коментарі" за допомогою експертів розбиралося, як мінімізувати ризики продовольчої кризи в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!