Головна Новини Бізнес бюджет Близько 15 млн грн: заборгованість щодо пільг і субсидій є в 19 областях
commentss НОВИНИ Всі новини

Близько 15 млн грн: заборгованість щодо пільг і субсидій є в 19 областях

У Рахунковій палаті повідомили, що заборгованість щодо пільг і субсидій на оплату комунальних послуг може бути так і не погашена

6 лютого 2020, 13:36 comments1752
Поділіться публікацією:
Близько 15 млн грн: заборгованість щодо пільг і субсидій є в 19 областях

В 19 областях України на початку нового року зафіксована заборгованість щодо виплат пільг та субсидій на оплату комунальних послуг — загальна сума боргів склала 14,6 млн грн. Про це повідомляє прес-служба Рахункової палати України.

Голова Рахункової палати Валерій Пацкан розповів, що заборгованість може бути не погашена в цьому році. За його словами, така загроза виникає через те, що в законі про державний бюджет на 2020 рік надання цієї субвенції місцевим бюджетах не передбачено.

"Комусь така сума в масштабах всієї країни буде здаватися незначною. Але є небезпека, що ця заборгованість не буде погашена. А це допомога тим, хто сьогодні не в змозі самостійно оплатити комунальні послуги через чималі тарифи", — сказав Пацкан.

Зазначимо, що найбільший борг зараз є у Львівській області – 7,2 млн грн, тоді як в Дніпропетровській – 4,9 млн грн, Київській – 0,6 млн грн, Запорізькій – 0,5 млн грн.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що тих, хто працює неофіційно, будуть позбавляти субсидій. Таке може статися, якщо суд доведе, що людина працювала неофіційно і при цьому отримувала субсидію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!