Головна Новини Бізнес новини компаній Спецпроект "Comm:Corp": бізнес в Україні очима експатів
commentss НОВИНИ Всі новини

Ексклюзив Спецпроект "Comm:Corp": бізнес в Україні очима експатів

Журналісти порталу "Коментарі" проведуть цикл інтерв'ю з представниками глобальних зарубіжних компаній в Україні і з іноземними дипломатами, за підсумками яких редакція розробить дорожню карту - план інвестиційного розвитку нашої країни

28 серпня 2019, 10:30 comments4555
Поділіться публікацією:
Спецпроект "Comm:Corp": бізнес в Україні очима експатів

Всеукраїнський інформаційно-аналітичний портал "Коментарі" представляє новий спецпроект "Comm:Corp", в рамках якого наші журналісти проведуть цикл інтерв'ю з зарубіжними інвесторами, топ-менеджери транснаціональних корпорацій, послами і експертами. Головні герої проекту – широко відомі особистості, які точно знають, що перешкоджає успіху України і як можна підвищити інвестиційну привабливість країни.

На основі матеріалів, підготовлених в рамках спецпроекту, редакція порталу "Коментарі" розробить дорожню карту — план інвестиційного розвитку країни.

"Головна ідея спецпроекту "Comm:Corp" – визначити проблеми бізнесу в Україні та знайти рецепти їх усунення, які допоможуть зробити нашу державу по-справжньому безпечною і привабливою для інвестора. Створена в результаті "дорожня карта" буде описана в редакційній аналітичної статті і може бути представлена на розгляд Кабінету Міністрів України", — розповідає в. о. головного редактора порталу "Коментарі" Максим Іванов.

Вітчизняний великий бізнес постійно знаходить приводи для скарг, однак у іноземців виходить ефективно працювати і заробляти, незважаючи ні на що. Який їх рецепт успіху? Яку експертизу вони можуть запропонувати Україні та місцевим компаніям? І що їх зупиняє від масштабування бізнесу? Відповіді на ці та інші важливі питання ми отримаємо в ході роботи над спецпроектом "Comm:Corp"

В рамках проекту "Comm:Corp" наші журналісти відвідають:

1) Французьку продовольчу компанію Danone;

2) Українське представництво компанії Google;

3) Український офіс компанії Amway;

4) Французьку автомобілебудівну компанію Renault;

5) Японську автомобілебудівну компанію Toyota;

6) Французьку фармацевтичну компанію Sanofi;

7) Телекомунікаційну компанію Huawei.

Побуваємо в гостях у

- Посла Республіки Латвія в Україні Юриса Пойканса;

- Посла Республіки Польща в Україні Бартоша Ціхоцького;

- Посла Канади в Україні Романа Ващука;

- Посла Ізраїлю в Україні Джоеля Ліона;

- Посла Турецької Республіки в Україні Яхмура Ахмет Гульдера;

- Посла Угорщини в Україні Іштвана Ійдярто.

І все це – лише наші найближчі плани.

Не пропускайте матеріали спецпроекту "Comm:Corp", які будуть з'являтися в розділі топ-новин сайту comments.ua, а також на наших сторінках та каналах в соцмережах з хештегом: #экспатывукраине.

Раніше портал "Коментарі" анонсував розділ під назвою "Інфографіка" — "новина в картинці". В основі нового підходу наших журналістів і дизайнерів — освітлення найважливіших інформаційних приводів на політичну, економічну і соціальну тематику у вигляді ефектних та змістовних колажів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!