Головна Новини Бізнес новини компаній Платіжна система UnionPay має намір випустити 3 мільйона карток в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Платіжна система UnionPay має намір випустити 3 мільйона карток в Україні

До кінця року платіжна система представить своїм потенційним клієнтам прайс-лист послуг

12 вересня 2019, 14:12 comments1888
Поділіться публікацією:
Платіжна система UnionPay має намір випустити 3 мільйона карток в Україні

Міжнародна платіжна система UnionPay має намір найближчі три роки випустити в Україні близько 3 млн карток. Про це, у рамках конференції PayTech Ukraine 2019, розповів представник компанії у Вірменії, Молдові та Україні Олексій Шевцов.

За словами Шевцова, керівництво Unionpay International хоче, щоб вже у 2022 році близько 10% від кількості всіх банківських карт, які використовуються українцями, були випущені платіжною системою UnionPay .

Обсяг транзакцій, які будуть проводитися з використанням карт, згідно з планом UnionPay, досягне щорічної позначки в 500 млн дол. Платіжна система має намір залучити до співпраці близько 20 українських банків.

На даний момент Unionpay International працює над тим, щоб якомога швидше завершити всі реєстраційні процедури в Україні. Вже до кінця цього року платіжна система Unionpay представить своїм потенційним клієнтам локальний прайс-лист послуг.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що одна з заборонених в Україні російських платіжних систем, щоб уникнути застосованих до неї обмежень використовує для переказу коштів в Україну можливості партнера – міжнародної платіжної системи Tyme.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!