Головна Новини Бізнес новини компаній Запаси вугілля в Україні вперше перевищили торішній показник
commentss НОВИНИ Всі новини

Запаси вугілля в Україні вперше перевищили торішній показник

6 листопада – це перший день, коли обсяги вугілля в сховищах українських теплоелектростанцій перевищили минулорічні запаси, на 2%

6 листопада 2019, 20:40 comments2356
Поділіться публікацією:
Запаси вугілля в Україні вперше перевищили торішній показник

Запаси вугілля на вітчизняних електростанціях вперше перевищили минулорічний показник. Про це повідомляє видання "УНІАН".

Як стало відомо, на сьогоднішній день, в сховищах українських теплоелектростанцій зберігається 1,9 мільйонів тонн вугілля – це на 2% більше торішніх показників. Такі дані надав голова Комітету з питань енергетики та житлово-комунальних послуг Андрій Герус.

"6 листопада – це перший день, коли обсяги вугілля в сховищах українських теплоелектростанцій перевищили минулорічні запаси, на 2%. Хочу відзначити, що ще на початку вересня сховища вітчизняних ТЕС були заповнені на 50% від показників минулого року", — зазначив Герус.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що як зауважив представник Президента, після останнього відрядження в європейські та пострадянські країни його вельми здивували ціни на вугілля, які там заявляє місцевий уряд економіки. Вони, як виявилося, набагато нижче українських, хоча імпортується він туди саме з нашої країни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!