Головна Новини Бізнес новини компаній "ПриватБанк" подав новий позов проти Коломойського на $600 мільйонів
commentss НОВИНИ Всі новини

"ПриватБанк" подав новий позов проти Коломойського на $600 мільйонів

Справа буде розглядатися в Окружному суді Ізраїлю

19 грудня 2019, 12:08 comments1593
Поділіться публікацією:
"ПриватБанк" подав новий позов проти Коломойського на $600 мільйонів

Український банк "Приват" порушив нову позовну заяву проти колишніх власників банку Ігоря Коломойського і Геннадія Боголюбова, а також інших відповідачів. Про це передає агентство "РБК-Україна", посилаючись на прес-службу державного банку.

У документі, опублікованому на сайті "Приватбанку", зазначено, що незалежна наглядова рада і правління банку згідно із законом зобов'язані прикласти всі можливі зусилля, щоб забезпечити відшкодування збитків банку тими, хто ці збитки завдав".

По результатами подальшого аналізу, "ПриватБанк" збільшив суму позовних вимог в Канцлерском суді штату Делавер у США і подав в суд доповнене позовну заяву.

Крім того, банк продовжує підготовку до слухання по суті своєї позовної заяви проти колишніх власників та інших осіб на суму понад 3 млрд доларів (з відсотками) у Високому суді Англії і Уельсу.

Позов поданий до Окружного суду Тель-Авіва, де і буде розглядатися подальший процес на суму в 600 мільйонів доларів США.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що активісти, які виступають проти олігарха Ігоря Коломойського влаштували жартівливу інсталяцію у будівлі Київського апеляційного адміністративного суду, де проходить засідання по справі "Приватбанку".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!