Головна Новини Бізнес новини компаній «Укрзалізницю» хочуть на 10 років віддати в управління німецькому оператору
commentss НОВИНИ Всі новини

«Укрзалізницю» хочуть на 10 років віддати в управління німецькому оператору

Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук на «Українському сніданку» в Давосі заявив, що українською компанією буде керувати оператор з Німеччини

23 січня 2020, 11:44 comments1996
Поділіться публікацією:
«Укрзалізницю» хочуть на 10 років віддати в управління німецькому оператору

Управління українською компанією "Укрзалізниця" у найближчі 10 років можуть передати німецькому оператору Deutsche Bahn. Про це заявив прем’єр-міністр України Олексій Гончарук під час "Українського сніданку" в Давосі.

"Ми хочемо віддати німцям в управління на 10 років залізну дорогу. Ми пов’язуємо з цим дуже важливим рішенням не лише долю цієї інфраструктурної одиниці. Це екосистемне рішення, яке має показати, що Україна безпрецедентно відкрита до інвестицій, до світу, до нових стандартів", — сказав Гончарук.

Також він зазначив, що деталі співробітництва ще не узгоджені офіційно, але "політичне рішення щодо цього вже ухвалене".

Нагадаємо, вчора під час Всесвітнього економічного форуму в Давосі Міністерство інфраструктури України підписало меморандум з німецькою компанією Deutsche Bahn. Так, така співпраця запроваджена, щоб підвищити якість залізничних перевезень в Україні, а також реформувати управлінські механізми "Укрзалізниці".

Раніше "Коментарі" писали, що Гончарук у Давосі назвав переваги для потенційних інвесторів України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!