Головна Новини Бізнес економіка Німецький залізничний оператор займеться реформою «Укрзалізниці»
commentss НОВИНИ Всі новини

Німецький залізничний оператор займеться реформою «Укрзалізниці»

Міністерство інфраструктури підписало меморандум з німецькою компанією Deutsche Bahn

22 січня 2020, 20:51 comments2161
Поділіться публікацією:
Німецький залізничний оператор займеться реформою «Укрзалізниці»

Сьогодні Міністерство інфраструктури України підписало Меморандум про взаєморозуміння із залізничним оператором Німеччини Deutsche Bahn. Про це на своїй сторінці у Facebook написав прем'єр-міністр Олексій Гончарук.

Прем'єр зазначив, що співпраця з німецькою компанією і використання її досвіду підвищить якість залізничних перевезень в Україні. Планується, що фахівці з Німеччини проведуть роботу над реформуванням управлінських механізмів "Укрзалізниці".

Гончарук також повідомив, що інформація про можливий продаж або оренду "Укрзалізниці" є чутками. Ще минулого тижня під час зустрічі з керівництвом залізничної компанії Deutsche Bahn був визначений формат співробітництва, при якому Україна збереже контроль над підприємством.

Раніше "Коментарі" писали, що Рахункова палата України проведе понад 80 аудиторських перевірок, у тому числі і в вищих органах державної влади та великих держкомпаніях. Під час аудиту буде вивчатися ефективність витрачання державних коштів як на діяльність органів влади, так і на реалізацію реформ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!