Головна Новини Бізнес новини компаній "Новий канал" через суд має намір повернути в ефір зірку "Comedy Women" та "Хто зверху?"
commentss НОВИНИ Всі новини

"Новий канал" через суд має намір повернути в ефір зірку "Comedy Women" та "Хто зверху?"

Торік російській актриі Катерині Варнаві був заборонений в'їзд в Україну

26 лютого 2020, 16:47 comments2779
Поділіться публікацією:
"Новий канал" через суд має намір повернути в ефір зірку "Comedy Women" та "Хто зверху?"

"Новий канал" подав в суд на Службу безпеки України і Міністерство культури, щоб виключити російську телезірку Катерину Варнаву зі списку осіб, що створюють загрозу національній безпеці України. Про це повідомляє прес-служба Окружного адміністративного суду Києва.

У документі зазначено, що популярний український телеканал хоче скасувати відповідний наказ міністерства. Підготовче засідання по справі призначено на 24 березня 2020 року.

Катерина Варнава — російська телеведуча, актриса, учасниця шоу Comedy Woman і екс-учасник команд КВН "Збірна малих народів" і "Свої секрети". З 2014 до 2017 рік була співведучою шоу "Хто зверху?" разом із Сергієм Притулою на "Новому каналі", паралельно працюючи на федеральному Першому каналі Росії.

Навесні 2017 року СБУ заборонила їй в'їзд в Україну на 5 років через, що вона відвідувала Крим спільно з іншими учасниками Comedy Woman у 2016 році. Після цього Варнава не змогла продовжити кар'єру на "Новому каналі".

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на концерті популярного російського репера в Лондоні був помічений і молодший син п'ятого президента України Петра Порошенка, який чомусь кричав у мікрофон "росіяни в Лондоні".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!