Головна Новини Бізнес новини компаній Dragon Capital купить столичний хмарочос 101 Tower
commentss НОВИНИ Всі новини

Dragon Capital купить столичний хмарочос 101 Tower

Дозвіл на придбання акцій власників 101 Tower видав Антимонопольний комітет

22 березня 2020, 15:09 comments7221
Поділіться публікацією:
Dragon Capital купить столичний хмарочос 101 Tower

Антимонопольний комітет України (АМКУ) дав добро компанії Dragon Capital Investments Limited на придбання акцій компанії Сур Rose Holding Limited. Зазначається, що операція пройде опосередковано через компанію 101 Limited, яка зареєстрована в Нікосії, на Кіпрі.

Придбання акцій дозволить Dragon Capital забезпечити більш 50% голосів в управлінні Сур Rose Holding Limited, яка є власником ТОВ "Еврожитлогруп", якому, у свою чергу, належить бізнес-центр 101Tower.

Хмарочос "101 Tower" розташований у центрі Києва, по вулиці Льва Толстого. Його експлуатацією та здачею в оренду займається "Еврожитлогруп", який пов'язують з бізнесменом Вадимом Столаром. Кінцевими бенефіціарами "Еврожитлогруп" є син екс-мера столиці Степан Черновецький з часткою 75% і Ігор Ніконов (25%).

Великими орендарями офісів у 101Tower є компанії Samsung R&D, Nextiva, ДТЕК, візовий відділ Посольства Федеративної Республіки Німеччина, представництво Rietumu Banka Latvia.

Як повідомляв портал "Коментарі", раніше Антимонопольний комітет України (АМКУ) порушив справу проти НАК "Нафтогаз України".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!