Головна Новини Бізнес новини компаній "Золота піраміда" B2B Jewelry: компанія заморозила виплати на час карантину
commentss НОВИНИ Всі новини

"Золота піраміда" B2B Jewelry: компанія заморозила виплати на час карантину

Засновник компанії B2B Jewelry Микола Гонта опублікував відеозвернення до інвесторів

25 березня 2020, 11:48 comments4100
Поділіться публікацією:
"Золота піраміда" B2B Jewelry: компанія заморозила виплати на час карантину

Компанія B2B Jewelry заморожує виплати кешбэков, обіцяючи відновити їх після карантину через коронавірус. Про це повідомив засновник проекту Микола Гонта у відеозверненні до інвесторів.


Так, проект B2B Jewelry вирішили поставити на паузу: припиняються виплати кешбеків і виведення коштів. Таке рішення керівництво обумовлює припиненням діяльності більшості магазинів у зв'язку з карантином в Україні. Як пояснив Гонта, не працює основна ланка ланцюга — мережа магазинів.

"Потрібно розуміти — це небезпека порушення балансу покупок/продажів і вплив цього на касу проекту. Якщо приплив грошових коштів буде обмежений, а виплати кешбека відбуватися в повному обсязі, то ця невідповідність бізнес-стратегії проекту призведе до повного осідання каси", — заявив Гонта.

Додамо, що учасникам проекту можна буде "отоварити", тобто поміняти на ювелірні прикраси свої сертифікати в онлайн-кабінеті. Сам Гонта зазначив, що так чинити не має наміру, оскільки довіряє проекту.

Раніше "Коментарі" писали, як вдарить карантин по бізнесу: які галузі економіки України коронавірус вб'є, а кого чекає розквіт.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!