Головна Новини Бізнес новини компаній "ПриватБанк" оголосив кредитні канікули до кінця травня
commentss НОВИНИ Всі новини

"ПриватБанк" оголосив кредитні канікули до кінця травня

"Приват" дає велику відстрочку по кредитах для середнього та малого бізнесу

26 березня 2020, 16:57 comments2423
Поділіться публікацією:
"ПриватБанк" оголосив кредитні канікули до кінця травня

"ПриватБанк" ввів "кредитні канікули" для клієнтів малого та середнього бізнесу та підприємців з 1 березня 2020 до кінця травня цього ж року. Про це передає прес-служба установи.

Як повідомили в банку, "кредитні канікули" введено як за кредитами без простроченої заборгованості, так і по кредитах, які не були погашені вчасно.

"Кредитні канікули" будуть діяти для всіх клієнтів малого та середнього бізнесу по продукту "Кредитний ліміт на рахунки". Вимога обов'язкового щомісячного обнулення лімітів перенесено на кінець травня 2020 року.

Про порядок запровадження "кредитних канікул" з цього та інших кредитних продуктах клієнти малого та середнього бізнесу отримають персональні повідомлення, в яких банком буде вказана докладна інформація про нових умов погашення кредитів на вказані періоди.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що через карантин українці воліють користуватися послугами банків переважно через інтернет і віддалено.

У перший тиждень карантину клієнти банку "Приват" користувалися інтернет-банкінгом на 27% частіше, ніж у звичайний час. При цьому потік клієнтів у відділення Приватбанку знизився приблизно у два рази порівняно з добрими часами, а саме на 54%.

"За перший тиждень загальнонаціонального карантину число клієнтів в оффлайн банківської мережі скоротилася від 30% до 70% залежно від регіону", — заявили в прес-службі банку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!