Головна Новини Бізнес новини компаній Авіакомпанія American Airlines запросила у США $12 млрд для збереження робочих місць
commentss НОВИНИ Всі новини

Авіакомпанія American Airlines запросила у США $12 млрд для збереження робочих місць

Авіакомпанія з США переживає кризу, як і багато інших

1 квітня 2020, 00:34 comments1644
Поділіться публікацією:
Авіакомпанія American Airlines запросила у США $12 млрд для збереження робочих місць

Американська авіакомпанія American Airlines запросила в уряду США фінансову допомогу в розмірі 12 мільярдів доларів для збереження робочих місць і подолання кризи за пандемії коронавіруса Covid-19. Про це повідомили в американському виданні Forbes.

Авіакомпанія розраховує отримати фінансову підтримку від влади до вересня 2020 року, щоб не скорочувати зарплати співробітників і не відправляти їх у вимушену відпустку, а також зберегти ставки і пільги в найближчі 6 місяців.

"Ми розподілимо кошти для продовження роботи та захисту робочих місць", — заявив виконавчий директор компанії Дуг Паркер.

В American Airlines також розповіли, що запитана фінансова допомога допоможе їм подолати навіть самі несприятливі сценарії розвитку подій.

Як повідомляв портал "Коментарі", президент України Володимир Зеленський і Федеральний канцлер Німеччини Ангела Меркель в ході телефонної розмови обговорили боротьбу з коронавірусом Covid-19, обстановку на Донбасі, а також кредит від МВФ для України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!