Головна Новини Бізнес новини компаній ПриватБанк починає економити на папері в терміналах
commentss НОВИНИ Всі новини

ПриватБанк починає економити на папері в терміналах

За оцінками, банк зможе економити на папері до 24 млн грн на рік

9 квітня 2020, 18:53 comments4063
Поділіться публікацією:
ПриватБанк починає економити на папері в терміналах

В українському Приватбанку прийняли рішення відмовитися від обов'язковою друку чеків в терміналах POS на касах у магазинах. Про це повідомили в прес-службі Приватбанку на офіційному сайті.

Керівництво компанії проконсультувався з Державної фіскальною службою та платіжними системами, після чого прийняв відповідне рішення. Тепер чек будуть друкувати тільки за запитом і необхідності для покупця або продавця.

Після авторизації POS-термінал буде задавати питання на екрані про необхідність друку чека. Касир за запитом клієнта зможе вибрати позитивну відповідь і видати чек.

Таке рішення прийняли після відповідного аналізу необхідність чеків з терміналів у магазинах. В банку таким чином розраховують скоротити витрати на папір, очистити касові зони від безлічі чеків, які покупці викидають відразу після покупок, і зберегти дерева.

В Приватбанку оцінили економію на такому рішенні у 2 мільйони гривень кожен місяць або 24 мільйона гривень на рік. За оцінками компанії, в березні 2020 року банк провів близько 100 мільйонів операцій з видачею двох чеків, але реальна необхідність була тільки в 5 мільйонів таких операцій.

Як повідомляв портал "Коментарі", пенсіонери старше 80 років почали отримувати виплати по 500 грн.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!