Головна Новини Бізнес новини компаній Компанія Disney планує відправити у неоплачувану відпустку 43 тисячі співробітників
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Disney планує відправити у неоплачувану відпустку 43 тисячі співробітників

У неоплачувану відпустку відправлять в основному співробітників Діснейленду

13 квітня 2020, 19:48 comments1886
Поділіться публікацією:
Компанія Disney планує відправити у неоплачувану відпустку 43 тисячі співробітників

Компанія Disney планує відправити у неоплачувану відпустку з 19 квітня близько 43 тисяч своїх співробітників, серед яких в основному співробітники Діснейленду та деяких кіностудій. Про це повідомили у виданні Variety.

В Профспілці працівників Disney вже заявили, що після наказу про відправку в неоплачувану відпустку кожен співробітник зможе подати заяву на отримання допомоги по безробіттю в штаті Флорида.

Власники страховок збережуть свої страхові виплати медичній сфері на строк до одного року, тому що компанія зобов'язана повністю оплатити витрати на страхування і тести на коронавірус Covid-19 для своїх співробітників.

У профспілці розповіли, що працівники збережуть трудової стаж, пільги та розмір заробітних плат. Вони зможуть повернутися до роботи після примусових безоплатних відпусток за поширення коронавіруса Covid-19 у світі.

Після набрання чинності цього рішення в Діснейленді залишиться менше 200 співробітників, які будуть перевірити обладнання і стежити за чистотою в парках. Від такого рішення постраждали також співробітники великих кіностудій Disney, серед яких Marvel, Pixar і Lucasfilm. В основному в неоплачувані відпустки відправлять співробітників відділу дистрибуції і маркетингу.

Як повідомляв портал "Коментарі", в США в результаті торнадо загинули щонайменше 7 осіб та пошкоджено близько 300 будинків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!