Головна Новини Бізнес новини компаній Турецькі готелі скасують шведські столи на цілий рік
commentss НОВИНИ Всі новини

Турецькі готелі скасують шведські столи на цілий рік

Туристичні компанії повідомляють про плани відновити поїздки в Туреччину

27 квітня 2020, 18:24 comments12777
Поділіться публікацією:
Турецькі готелі скасують шведські столи на цілий рік

Туреччина має намір відновити туристичний відпочинок всередині країни в кінці травня, а вже в червні відкрити кордони для туристів з інших країн. Про це повідомляють турецькі ЗМІ.

Згідно з джерелами, вже зараз туроператори максимально готуються до відновлення сезонів і готують готелі на період зняття заходів з карантину.

Наприклад до кінця року у всіх готелях Туреччини буде скасовано порядок прийому їжі у вигляді шведського столу для уникнення великого і хаотичного скупчення людей в готельних залах, ресторанах.

Не виключено, що така ж ситуація з формою харчування не омине і інший, не менш популярний в країнах СНД курорт — готелі Хургади та Шарм ель Шейху в Єгипті.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Бельгії відчайдушно намагаються врятувати підприємства з виробництва картоплі фрі і закликають до участі в порятунку простих жителів. Відзначається, що Бельгія — основний виробник картоплі фрі у всьому світі і зараз морозильні камери з сировиною заповнені вщерть. Саме бельгійські виробники картоплі експортують її в 160 країн світу. У 2019 році Бельгія поставила 2,3 мільйона тонн замороженої картоплі фрі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!