Головна Новини Бізнес новини компаній Кримськотатарський канал ATR очікує закриття вже в травні
commentss НОВИНИ Всі новини

Кримськотатарський канал ATR очікує закриття вже в травні

Телеканал ATR не зміг дочекатися фінансування від держави і буде закритий за борги

28 квітня 2020, 17:23 comments1661
Поділіться публікацією:
Кримськотатарський канал ATR очікує закриття вже в травні

Телеканал ATR без відсутність фінансування закриється до дня депортації кримських татар 18 травня. Про це повідомляє видання "Українська правда", посилаючись на заяву заступника директора каналу Айдера Муждабаева.

При цьому журналіст зазначив, що сам глава держави Володимир Зеленський обіцяв зайнятися питанням закриття заборгованості перед каналом, а тому занепадницький стан справ ще більше пригнічує.

"Ситуація дуже дивна. 26 лютого президент сказав, що проблема з фінансуванням телеканалу буде вирішена. Були зустрічі в уряді і процес ніби зрушив з місця. Нам здавалося, що фінансування відкриють і ми зможемо оплатити всі борги", — зазначає Муждабаєв.

Далі він додав, що в цьому році пройде вже четверте засідання Мінкульту, де знову з'ясується, що на канал ATR не вдається виділити потрібну суму.

"Вже кілька місяців ми працюємо виключно на своєму ресурсі і пожертви людей з окупованого Криму. Від колективу залишилося трохи більше 10%", — описує Муждабаєв плачевну ситуацію.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що парламент закликав президента Володимира Зеленського розпорядитися про відновлення мовлення українських каналів, які заблокували для введення нової тарифікації.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!