Головна Новини Бізнес новини компаній Популярний лоукостер оголосив про відновлення перельотів з 1 травня
commentss НОВИНИ Всі новини

Популярний лоукостер оголосив про відновлення перельотів з 1 травня

Авіакомпанія Wizz Air має намір частково запустити роботу за європейськими напрямками

28 квітня 2020, 19:15 comments2959
Поділіться публікацією:
Популярний лоукостер оголосив про відновлення перельотів з 1 травня

Еєвропейський лоукостер Wizz Air, заявив про свої плани частково відкрити авіаперельоти по найбільш популярних напрямках із Лондона в країни Євросоюзу вже з 1 травня. Про це передає західне видання Independent, посилаючись на прес-службу компанії.

Так, із столиці Великобританії літаки компанії будуть літати в Лісабон в Португалії, Будапешт в Угорщині, Братиславу в Словаччині і Белград-у Сербії. Крім того, попередній продаж квитків доступна в Тель-Авів в Ізраїлі, Кошице у Словаччині, а також на вісім міст в Румунії, але не в столиці країни — Бухарест. Ще один маршрут — курортний іспанський острів Тенеріфе.

Що стосується авіаперельотів в Україну, прес-служба поки не вказує терміни відновлення авиаасообщения.

"Ми маємо намір стартувати по 20 найбільш популярних напрямках нашої компанії", — зазначив глава лоукостера Wizz Air Стівен Джонс.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що інший популярний в Європі лоукостер Ryanair зазначає, що готовий відновити пасажирські перельоти по завершенню карантину тільки при окремих умовах.

Як зазначив керівник компанії Майкл о'лірі, запуск можливий тільки в тому випадку, якщо авіаперевізників не зобов'яжуть зберігати вільні місця посередині, щоб зберігати дистанцію між пасажирами рейсів.

"В цьому випадку большинство рейсів вдасться відновити до осені, якщо обмеження на перельоти в Європі знімуть до липня", — зазначає о'лірі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!