Головна Новини Бізнес новини компаній "Укрспирт" припинив постачати сировину для виготовлення антисептиків
commentss НОВИНИ Всі новини

"Укрспирт" припинив постачати сировину для виготовлення антисептиків

ДП "Укрспирт" усього за місяць виробило 4 млн літрів сировини для постачання українців антисептиками

30 квітня 2020, 16:58 comments2139
Поділіться публікацією:
"Укрспирт" припинив постачати сировину для виготовлення антисептиків

Сьогодні у державній компанії "Укрспирт" заявили про закінчення виробництва сировини для виготовлення антисептиків і бактерицидних засобів для захисту від вірусів. Про це розповів в. о. голови підприємства Сергій Блескун на своїй сторінці в Facebook.

Так, за словами керівника, "Укрспирт" протягом періоду з 2 квітня регулярно забезпечувала виробників антисептичних засобів сировиною — з 80% і 90% вмісту спирту — і, незважаючи на підвищений режим роботи, зберегла його вартість незмінною, такою, як була до встановлення карантину в країні.

Також Блескун зазначив, що завдяки квітневої роботи "Укрспирту" були забезпечені 41 компанія по виробництву антисептиків, прибуток держпідприємства склав 140 мільйонів гривень, а до активного виробництва сировини були залучені 12 заводів.

"Всі разом ми відвантажили за місяць 4 млн літрів спирту. Що далі? "Укрспирт" готовий продовжувати виробляти сировину для антисептиків. Якщо будуть прийняті відповідні законодавчі зміни, у підприємства для цього є всі необхідні ресурси", — зазначено в повідомленні.

" target="_blank">

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що перша поставка сировини для фірм з виробництва антисептиків від ДП "Укрспирт" склала 300 тисяч літрів.

"За короткий термін ми поставили вже близько 300 тисяч літрів дезінфікуючого засобу виробникам антисептиків. Зараз у нас підписані відповідні договори з 32 українськими компаніями. Поставка сировини для антисептиків з заводів відбуваються 7 днів в тиждень під наглядом податківців", — зазначає Блескун.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!