Головна Новини Бізнес новини компаній Vodafone піднімає тарифи на 20%: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Vodafone піднімає тарифи на 20%: подробиці

Vodafone підвищить вартість низки тарифів з 15 і 27 травня

1 травня 2020, 20:29 comments8164
Поділіться публікацією:
Vodafone піднімає тарифи на 20%: подробиці

Vodafone підніме вартість низки тарифів на 20% з 15 травня, повідомляється на сайті компанії.

Повідомляється, що починаючи з 15 травня і до кінця місяця, компанія перегляне умови в ряді тарифів передплаченого зв'язку.

Так, з 15 травня зміняться умови тарифних лінійок RED Extra (XS, XS-2, S, M, L) RED (XS+, S, M, L), Unlim 3G, 3G+. Потім з 27 травня – зміни відбудуться тарифів для Vodafone SuperNet (Start, Pro, Pro-1, Unlim), Super Net Turbo 2019 і Joice. За підрахунками компанії, в середньому вартість цих тарифів зміниться на 20%. Крім того, Vodafone пообіцяв проінформувати клієнтів про зміну тарифів завчасно.

При цьому в компанії підкреслили, що найближчим часом не будуть переглядати соціальні тарифи для найбільш чутливих груп населення. Так, залишаються незмінними умови тарифної лінійки Family, архівний тариф Light і Light+.

Також в компанії перерахували причини цього підвищення. По-перше, з моменту запуску тарифів зросло споживання і збільшилося навантаження на мережу, що підвищило витрати на підтримку інфраструктури та розширення ємності, як у великих містах, так і в невеликих населених пунктах. По-друге, продовжується активне будівництво нової інфраструктури, яке б забезпечило покриття швидкісного інтернету повсюдно. По-третє, заявляється про практичну відсутність доходів від роумінгу, які раніше складали суттєву частину інвестицій в мережу.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що Антимонопольний комітет України видав рекомендації для операторів мобільного зв'язку, в яких заборонив підвищувати вартість мобільного зв'язку та інтернет на час карантину.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!