Головна Новини Бізнес новини компаній Сервіс доставки їжі UberEats йде з України
commentss НОВИНИ Всі новини

Сервіс доставки їжі UberEats йде з України

Компанія показала занадто повільне зростання в нашій країні

4 травня 2020, 16:51 comments2230
Поділіться публікацією:
Сервіс доставки їжі UberEats йде з України

Сервіс з доставки їжі Über Eats оголосив про завершення своєї роботи в Україні вже з 3 червня 2020 року. Про це повідомили у виданні Reuters з посиланням на відповідну заяву представника компанії.

"Ми прийняли важке рішення припинити роботу Über Eats в Україні c початку червня. Це передбачає наша стратегія концентрації ресурсів і зусиль на головних ринках Über Eats по всьому світу", — заявив представник Über Eats в коментарі журналістам.

Керівництво компанії прийняло рішення піти з України після вивчення показників на ринку доставки. У нашій країні компанія показала занадто повільне зростання, а стратегія Über Eats передбачає фокусування на більш перспективних ринках.

Компанія також зупиняє роботу ще в 6 країнах по тій ж причини. Серед них Чехія, Єгипет, Румунія, Бразилія, Гондурас і Саудівська Аравія. При цьому сервіс таксі Über продовжує працювати в нашій країні.

Як повідомляв портал "Коментарі", авіакомпанія Air France отримає кредит на 7 мільярдів євро від Франції в умовах пандемії коронавіруса.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!